חיפוש
מתכוני בשר
מתכונים  >>  מתכוני בשר  >>  כבד בקר

 

פפרדלה כבד בקר פסקוביץ ביין אדום
כשרות מתכון: בשרי
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לכבד בקר:
טיגון במחבת, צלייה בגריל

החומרים
 

400 גרם כבד בקר פסקוביץ שהוכשר מראש , חתוך לנתחים 40-50גרם.

50 גרם שמן זית

2 בצלים סגולים פרוסים לרצועות דקות.

4 שיני שום קצוצות דק

1/4 כפית משחת ציר בקר

1/2 כוס יין אדום חצי יבש (איכותי)

1 גבעול קורנית (טימין)

2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק

מלח גס (בעדיפות אטלנטי)

פלפל שחור גרוס גס

קורט ציפורן טחונה

700 גרם פפרדלה טרי או 500 גרם יבש, לבשל לפי הוראות היצרן, תוך כדי


אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עם חצי מכמות שמן הזית ומטגנים קלות את הכבדים.

2. מניחים את הכבדים בצד וממשיכים לחמם את המחבת עם שארית השמן.

3. מטגנים את הבצל דקה אחת ומוסיפים את השום ומשחת הציר, ממשיחים דקה נוספת, עד ריכוך הבצל

4. מוסיפים את היין, חשוב לגרד את תחתית המחבת בעזרת כף עץ, לניצול כל הטעמים שהצטברו במחבת.

5. מוסיפים חזרה את הכבד בתוספת הפטרוזיליה והקורנית.

6. מתבלים במלח, פלפל וציפורן.

7. מוסיפים למחבת פפרדלה (פסטה רחבה ודקה – כמו פטוצ'יני רחב) שבושל לפי הוראות היצרן, מקפיצים מעט ומגישים.


הגשה

להגיש בצלחת עמוקה עם מעט פטרוזיליה טרייה קצוצה מעל.


טיפ

*מומלץ להגיש לצד יין אדום מעט מתקתק.

** צליית הכבד מראש נעשית מסיבות כשרות, בהתחשב בכך, חשוב לא לבשל את הכבד יותר מידי, הכבד כבר התחיל את תהליך ההתייבשות שלו בצלייה.



קישור לדף מוצר

  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000