חיפוש
מתכוני בשר
מתכונים  >>  מתכוני בשר  >>  גידי רגל


מרק שעועית לבנה (פסוליה) ובשר גידי רגל פסקוביץ
כשרות מתכון: בשרי
מתכון מומלץ: 8 מנות






שיטות בישול מומלצות לגידי רגל:
מרק, תבשיל, רגל קרושה.

החומרים
 

1 ק"ג צוואר פסקוביץ חתוך לקוביות

3-4 פרוסות גידי רגל פסקוביץ

1/2 ק"ג שעועית לבנה אחרי השרייה

2 בצלים חתוכים לקוביות

4 תפוחי אדמה קטנים

2 כפות סוכר

קורט מלח

פלפל שחור

כמון

100 גרם רסק עגבניות


אופן ההכנה 
1. מטגנים את הבשר בסיר עם מעט שמן זית .

2. מוסיפים את הסוכר והכמון ומבשלים 2 דקות.

3. מוסיפים את הגידים וממשיכים בישול של 5 דקות.

4. מוסיפים את השעועית ורסק העגבניות וממלאים את הסיר במים עד ל-1/3 מגובה הסיר.

5. מביאים לרתיחה ומבשלים שעה וחצי. 


הגשה

מגישים את המרק עם לחם שחור.


טיפ
חשוב להשרות קטניות בין 8-24 שעות,

קטניות שצפות לפני ואחרי השרייה, בד"כ פגומות.


קישור לדף מוצר









  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000