חיפוש
מתכוני בשר
מתכונים  >>  מתכוני בשר  >>  מח בקר

 

מוח בקר פסקוביץ בעגבניות וכמון
כשרות מתכון: בשרי
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות למוח בקר:
תבשילים, מרק, מחבת.

החומרים
 

1/2 ק"ג מח בקר פסקוביץ

3 כפות שמן

4 כפות עגבניות מרוסקות

3 שיני שום כתושות

2 פלפלים חריפים יבשים מושרים במים.

1/2 כפית זרעי כמון שלמים

1 כפית כמון טחון

1/2 כפית פפריקה מתוקה

מלח

פלפל לבן

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות כוסברה קצוצה

1.5 כוסות מים


אופן ההכנה

1. מביאים את המח לרתיחה בסיר מים 5 דקות, מסירים את קרום המח וחותכים לקוביות.

2. מחממים בסיר את השמן ומאדים קלות את העגבניות עם השום, ממשיכים בישול מעט ומתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל.

3. מוסיפים את הפלפל היבש, הפטרוזיליה והכוסברה.

4. מוסיפים את המים ומבשלים כחצי שעה עד שהתבשיל יסמיך.


הגשה

להגיש עם קוסקוס.

טיפ
חשוב לשים לב במח שאין פגמים או כתמים על המח.



קישור לדף מוצר

  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000