חיפוש
מתכוני בשר
מתכונים  >>  מתכוני בשר  >>  בשר ראש

 

תבשיל בשר ראש פסקוביץ עם שעועית בובעס (שעועית פיל)
כשרות מתכון: בשרי
מתכון מומלץ: 8 מנות






שיטות בישול מומלצות לבשר ראש:

תבשילים, מרק, חמין.

החומרים
 

1/2 ק"ג שעועית בובעס מושרית וקלופה

2.5 ק"ג בשר ראש בקר פסקוביץ חתוך לקוביות.

2 כפות פפריקה חריפה

1/2 כפית זרעי כוסברה טחונים

1/4 כפית כורכום

1/2 כפית כמון

מלח

פלפל שחור גרוס

1 זר כוסברה קצוצה


אופן ההכנה 
1. מחממים סיר יציקה (כבד) ומוסיפים את קוביות הבשר (ללא שמן)

2. מטגנים כדקה מכל הכיוונים.

3. מכסים את הבשר במים חמים ומביאים לרתיחה.

4. מקפים (מנקים) את הקצף שעולה למשך 30 דקות ומוסיפים את השעועית

5. אחרי רתיחה שנייה, מקפים שוב ומתבלים בכורכום, פפריקה, כמון וכוסברה יבשה.

6. מנמיכים את האש ומבשלים כ-8 שעות, חשוב למלא מים מידי פעם אם יחסר.

7. בשעת הבישול האחרונה, כשהבשר כבר רך, מוסיפים את הכוסברה הטרייה ומשלימים תיבול במלח ופלפל.


הגשה

מניחים את הסטייק הצרוב על צלחת לצד סלט טרי של עלי בייבי.

אפשר להחליף את השעועית כמעט בכל סוג קיטנייה, הבובעס יפה, גדול ובעל צורה מעניינת.


טיפ
אפשר להחליף את השעועית כמעט בכל סוג קיטנייה, הבובעס יפה, גדול ובעל צורה מעניינת


קישור לדף מוצר














  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000