חיפוש
מתכוני בשר
מתכונים  >>  מתכוני בשר  >>  צוואר בקר


תבשיל צוואר בקר פסקוביץ עם לימון כבוש
כשרות מתכון: בשרי
מתכון מומלץ: 8 מנות






שיטות בישול מומלצות לצוואר בקר:
תבשילים, טחינה , קציצות ,חמין

החומרים
 

2.5 ק"ג צוואר פסקוביץ חתוך לקוביות

2 בצלים גדולים חתוכים ל-4

שורש פטרוזיליה קלוף

2 סלקים קלופים וחתוכים ל-4

1 שורש סלרי נקי וחתוך ל-4

2 לימונים פרסיים מיובשים

מלח, פלפל שחור

עלי דפנה

עצם מח בקר


אופן ההכנה

1. מתבלים את הבשר במלח ופלפל

2. מחממים סיר יציקה ומטגנים בו את הבצל במעט שמן

3. מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו.

4. מוסיפים הירקות והלימון הכבוש ומבשלים 15 דקות.

5. מכסים את הבשר במים ומביאים לרתיחה,

6. מנמיכים את האש וממשיכים בשול כשעתיים וחצי, תוך כדי הוספת מים לפי הצורך.

7. ניתן להחליף חלק מהמים ביין.


הגשה

להגיש עם לחם לבן טרי.



קישור לדף מוצר















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000