חיפוש
מתכוני בשר
מתכונים  >>  מתכוני בשר  >>  מכסה ורד הצלע


קדירת מכסה ורד הצלע פסקוביץ בבירה וירקות שורש
כשרות מתכון: בשרי
מתכון מומלץ: 6 מנות






שיטות בישול מומלצות למכסה ורד הצלע:
תבשיל, חמין, מרק, בשר טחון, קציצות.

החומרים
 

ק"ג מכסה ורד הצלע פסקוביץ חתוך לקוביות גדולות.

2 גבעולי קורנית (טימין)

1 כף פלפל שחור גרוס

1/2 כוס שמן זית

2 בצלים חתוכים לקוביות

1 ראש סלרי חתוך לקוביות

2 גזרים חתוכים לקוביות

10 שיני שום שלמות

2 עלי דפנה

2 בצלים חתוכים לרבעים

2 בקבוקי בירה (עדיפות לבירה מעט מתוקה)

ציר בקר / מים עם אבקת מרק בקר

1/2 זר פטרוזיליה קצוצה גס


אופן ההכנה
1. מתבלים את הבשר בפלפל שחור וקורנית ומניחים בצד

2. מערבבים את הירקות עם השום ושמן הזית וצולים על מגש בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15-20 דקות

3. צורבים את הבשר בסיר כבד עד השחמה יפה

4. מוסיפים את הירקות מהתנור עם עלי הדפנה ומערבבים מעט

5. מוסיפים את הבירה ומבשלים על אש גבוהה 5 דקות מעבר לרתיחה.

6. מוסיפים את הציר ומתבלים לפי הצורך במלח ופלפל שחור.

7. מכניסים את הסיר מכוסה לתנור בטמפרטורה 160 מעלות לשלוש שעות.

8. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים. 


הגשה

להגיש לצד פירה תפו"א ובטטה



קישור לדף מוצר












  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000