חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  סול פלייס


פילה סול פלייס פסקוביץ ואספרגוס
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול לפילה סול פלייס:

מחבת, טיגון עמוק, אפייה ברוטב

החומרים

4 יח' פילה סול פסקוביץ מושרה בלימון

מיץ מחצי לימון

1/4 כוס שמן זית

1/2 כוס קמח לבן

1/4 כפית מלח

קוט פלפל שחור

1/4 כפית פפריקה

12 גבעולי אספרגוס בינוניים

1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

1. מסננים את הסול ממיץ הלימון ומניחים על מגבת.

2. מערבבים את הקמח עם המלח, הפפריקה והפלפל.

3. מקמחים את הסול בתערובת הקמח.

4. מטגנים את הסול בשמן זית המחבת עד שמזהיב מכל צדדיו, מניחים בצד.

5. במחבת נקייה מקפיצים את האספרגוס במעט שמן זית ומתבלים בפטרוזיליה, מיץ לימון, מלח ופלפל.

הגשה

להגיש לצד האספרגוס.

קישור לדף מוצר















 




 

  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000