חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  פילה בקלה מרלוזה


פילה מרלוזה פסקוביץ על מצע שעועית ירוקה בשום ונענע
כשרות מתכון: חלבית
מתכון מומלץ: 4 מנות







שיטות בישול מומלצות לפילה מרלוזה:
מחבת, אפייה, בישול ברוטב, צלייה בגריל.

החומרים
4 פילה מרלוזה פסקוביץ מופשר ומסונן

2 כפות שמן זית

25 גרם חמאה

6 שיני שום חצויות

200 גרם שעועית ירוקה

20 גרם חמאה

4 גבעולי נענע מופרדים

מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

1. מחממים מראש תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.

2. מחממים מחבת וממיסים בה את החמאה בשמן הזית.

3. צורבים קלות את פילה המרלוזה, דקה אחת לכל צד ומניחים על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל שחור.

4. חולטים את השעועית במים חמים (אם מדובר בקפוא, מספיק לשפוך עליהם מים מהקומקום)

5. מכניסים את המרלוזה להמשך אפייה בתנור, כ- 5 דקות.

6. במחבת נקייה, מחממים את החמאה השנייה ומטגנים קלות את שיני השום.

7. מוסיפים את השעועית ומקפיצים למשך דקה, מתבלים במלח, פלפל שחור ועלי נענע טריים.

הגשה

להגיש את הפילה על מצע שעועית ושיני השום.

קישור לדף מוצר





















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000