חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  רוטבש


פרוסות רוטבש ורדון פסקוביץ בחריימה
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לרוטבש:

מחבת, בישול ברוטב, אפייה.

החומרים

2 דגי רוטבש (ורדון) פרוסים לפרוסות בעובי 3 ס"מ

6 שיני שום קצוצות

4 כפות שמן זית

1 כף פפריקה חריפה

1 כף תערובת פלפל צ'ומה

2 כפות רסק עגבניות

2 עגבניות מגורדות בפומפייה

1/4 כוס מים

1/2 כפית זרעי קימל

1/2 כפית כמון טחון

מלח, פלפל שחור

מיץ מחצי לימון


אופן ההכנה

1. מחממים מחבת עם שמן הזית ומטגנים בו את השום.

2. מוסיפים את הפפריקה והצ'ומה ומבשלים כדקה.

3. מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות המגורדות ומביאים לרתיחה, מוסיפים את המים ומתבלים בכמון, קימל, מלח ופלפל.

4. מניחים ברוטב את פרוסות הדג ומכסים את המחבת.

5. מבשלים כ- 10 דקות על אש בינונית, סוחטים מעל חצי לימון ומגישים. 


הגשה

להגיש עם לחם שחור של פעם. וחמוצים טריפוליטאים

קישור לדף מוצר




















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000