חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  פילה הייק


פילה הייק פסקוביץ פיש אנד צ'יפס
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לפילה הייק:
טיגון מחבת, טיגון עמוק, אפייה

החומרים 

4 יח' פילה הייק פסקוביץ מופשר ומסונן

1/2 כוס קמח לקימוח הדגים

140 גרם קמח מנופה

50 גרם קורנפלור

1 כפית אבקת אפייה

1 ביצה

250 מ"ל בירה לבנה

1 כפית מלח

אופן ההכנה

1. חותכים את הדגים לנתחים, מקמחים ומניחים בצד.

2. מערבבים בקערה את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והמלח

3. יוצרים באר במרכז ומוסיפים את הביצה והבירה.

4. מערבבים את רכיבים עד קבלת בלילה חלקה וסמיכה.

5. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר בינוני

6. טובלים נתח בבלילה ומכניסים לטיגון עמוק עד קבלת גוון זהוב ופריך.

הגשה

להגיש עם צ'יפס מטוגן או אפוי בתנור.

קישור לדף מוצר











 








 




  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000