חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  סטייק טונה ברוטב מרוקאי


סטייק טונה במגש פסקוביץ ברוטב מרוקאי
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 6 מנות






שיטות בישול מומלצות לטונה במגש:
בישול ברוטב, אפייה, שליקה, גריל

החומרים

6 סטייק טונה במגש פסקוביץ

7 שיני שום פרוסות דק

4 עגבניות פרוסות

3 פלפל אדום (או גמבה) פרוס

1/2 זר כוסברה

 

תבלינים:

2 כפות פפריקה חריפה / מתוקה

1/2 כפית כורכום

2 כפות רסק עגבניות

1/4 כפית כוסברה יבשה טחונה

1/4 כוס מים

1/4 כוס שמן


הכנה

1. מפשירים את הטונה ומשרים את הפרוסות במיץ לימון עם מעט מלח ומים למשך שעתיים.

2. בסיר רחב, מסדרים את פרוסות הפלפל, עליהם את פרוסות העגבנייה.

3. מניחים מעל את הדגים והכוסברה הקצוצה.

4. מערבבים את כל מרכיבי התיבול בקערה ושופכים אותם על הדגים,

5. מוסיפים מים לסיר עד כיסוי הדגים ודליקים את האש.

6. מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים וממשיכים בישול למשך 30 דקות.


הגשה

להגיש על מצע של קוסקוס, או אורז.


קישור לדף מוצר





















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000