חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  סטייק טונה אדומה


סטייק טונה אדומה בוואקום פסקוביץ צרובה
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות.






שיטות בישול מומלצות לסטייק טונה אדומה:

צריבה, מחבת, סביצ'ה, סושי, קרפצ'יו.

החומרים

4 נתחי סטייק טונה אדומה בוואקום פסקוביץ

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור

150 גרם עלי בייבי (חבילה קטנה)

2 בצל ירוק חתוך לרצועות ארוכות

4 כפות שמן זית

1 כף חומץ בלסמי

1/2 כפית דבש

מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

1. צורבים את הטונה דקה מכל צד על גבי מחבת טפלון חמה עם שמן הזית.

2. חשוב לדאוג לא לבשל את הדג יותר מידי, הטונה צריכה לשמור על צבעה האדמדם במרכז.

3. מערבבים את מרכיבי הרוטב לסלט בקערה או צנצנת.

4. מערבבים את עלי הבייבי עם הבצל הירוק בקערה ומתבלים ברוטב


הגשה

מניחים את הסטייק הצרוב על צלחת לצד סלט טרי של עלי בייבי.

קישור לדף מוצר
















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000