חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  בקלה


בקלה פסקוביץ צלויה בתנור בניחוח שום וקורנית
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות
 






שיטות בישול מומלצות לבקלה:

מחבת, טיגון עמוק, אפייה, בישול ברוטב.

החומרים

4 יחידות בקלה פסקוביץ מופשר ומסונן

1 כרישה בינונית קצוצה שבושלה במים.

2 שיני שום כתושות

2 שיני שום שלמות

1 בצל פרוס לטבעות

מלח, פלפל שחור

5 גבעולי קורנית (טימין)

אופן ההכנה

1. מחממים מראש תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.

2. מערבבים את הירקות בקערה ומתבלים בשמן זית

3. מושכים את הדגים בשמן זית, וחורצים 3 חריצים אלכסוניים בכל צד של הדג.

4. .מתבלים את הדגים בשום כתוש, מלח ופלפל שחור.

5. מפזרים את הירקות על תבנית אפייה, על הירקות מניחים את הדגים עם גבעולי הקורנית.

6. צולים 20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.


הגשה

להגיש עם קוביות תפו"א אפויים בתנור וסלט ירקות טרי


טיפ

שטיפת ידיים במיץ לימון מסירה ריח דגים מהידיים.

קישור לדף מוצר

  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000