חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  הליבוט


סטייק הליבוט פסקוביץ בפפריקה ומרווה לצד בייבי תפו"א צלויים
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות







שיטות בישול מומלצות להליבוט:
מחבת,טיגון עמוק, ברוטב, אפייה

החומרים

4 סטייק הליבוט פסקוביץ
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
1/2 בצל קצוץ
שן שום שלמה
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית מלך
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כוס עלי מרווה
 
תפוח אדמה בייבי
1/2 ק"ג תפו"א בייבי שטוף
2 שיני שום כתושות
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית פפריקה חריפה
מלח, פלפל שחור
6 עלי מרווה
 

אופן ההכנה
1.מורחים את נתחי הדג במיץ לימון ומניחים בצד.
2.
מערבבים את מרכיבי  תפוח האדמה בקערה, מעבירים לכלי חסין אש ומכניסים לתנור במשך 30 דקות 200 מעלות.
3.מנגבים את הדגים ומתבלים בתערובת הפפריקות.
4.מחממים מחבת טפלון עם שמן הזית, השום ו6 עלי מרווה.
5.מטגנים את נתחי הדגים 3 דקות על כל צד.
6.מתבלים המלח, פלפל שחור ומגישים.

הגשה
מגישים לצד תפוחי אדמה בייבי צלויים ומעטרים בעלי מרווה.

קישור לדף מוצר


























  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000