חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  פילה ברבוניה


פילה ברבוניה פסקוביץ מטוגן מעטפת פריכה על מצע עגבניות ופלפלים
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות







שיטות בישול מומלצות לפילה ברבוניה:
מחבת, טיגון עמוק, אפייה

החומרים

2 חבילות  פילה ברבוניה פסקוביץ

מיץ מחצי לימון

מלח, פלפל שחור גרוס

1/4 כוס שמן זית

1 כוס קמח תירס (פולנטה)


סלסת עגבניות ופלפלים

2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות

2 פלפלים צהובים חתוכים לקוביות קטנות

1/2 פלפל חריף קצוץ דק

1 שן שום קטנה קצוצה

2 כפות שמן זית

2 כפיות חומץ בן יין לבן

1/4 כפית מלח

קורט סוכר

קורט פלפל שחור

1/4 כוס כוסברה קצוצה


אופן ההכנה

1. סוחטים מיץ מחצי לימון על הברבוניות ומניחים על גבי מסננת.

2. מחממים מחבת, קולים את קמח התירס למשך דקה ומניחים בקערה, אליה מוסיפים את הברבוניות ומצפים אותן מכל הצדדים.

3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלסה, ומניחים בצד.

4. מחממים מחבת עם 1/4 כוס שמן זית עד לרחישת השמן

5. מטגנים את הברבוניות כדקה מכל צד, ומניחים על נייר סופג לייבוש וספיגת עודפי השמן.


הגשה

מניחים 2 כפות גדושות של סלסה במרכז הצלחת

מניחים 3 פילטים על מצע הסלסה

מזלפים שמן זית סביב הצלחת ועל נתחי הדג.


קישור לדף מוצר

























  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000