חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  פילה סלמון אלתית


פילה סלמון אלתית פסקוביץ אפוי בלימון ושמן זית
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4-6 מנות






שיטות בישול  מומלצות לפילה סלמון אלתית:
אפייה, גריל, צלייה, אידוי, במחבת.


החומרים

1 יח' פילה סלמון אלתית פסקוביץ מופשר ומסונן

3 כפות שמן זית
1 לימון פרוס

2 שיני שום

מלח,פלפל שחור


אופן ההכנה

1. מחממים מראש תנור לטמפרטורה של 180 מעלות
2. מניחים את הפילה על מגש אפייה עם נייר אפייה.

3. מורחים את הפילה בשמן זית ומפזרים פרוסות שום מעל

4. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

5. מניחים פרוסות לימון
6. מכסים את הנתח ברדיד אלומיניום
7. אופים 15 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
8. מורידים את רדיד האלומיניום ואופים 10 דקות נוספות.

סלט ירוק חם 
1 קישוא פרוס דק ומושרה במים חמים.
3 בצל ירוק חתוך גס
1 כוס שעועית ירוקה מחוממת במים חמים.
5 תפרחות ברוקולי מושרות במים רותחים.
1 שן שום כתושה
1/4 זר כוסברה קצוצה
1/4 זר נענע קצוצה
1/4 כוס שמן זית מלח ,פלפל שחור
מיץ חצי לימון


אופן ההכנה

1. מחממים במחבת את שמן הזית.
2. מוסיפים את השום והירקות לאחר שסוננו.
3.מקפיצים ומוסיפים את עשבי התיבול.
4.מתבלים במלח, פלפל שחור ומיץ לימון

הגשה

להגיש שלם לשולחן עם ירקות ירוקים מוקפצים בשמן זית ותבלינים.

קישור לדף מוצר

















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000