חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  פילה סלמון נורבגי


פילה סלמון נורבגי בסלק ואגוזים
כשרות מתכון: חלבית
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לפילה סלמון נורבגי:

מחבת, אפייה, בישול ברוטב, צלייה בגריל.

החומרים

1 יח' פילה סלמון נורבגי פסקוביץ

50 גרם חמאה מומסת

2 סלקים מבושל בוואקום

200 גרם אגוזי מלך קלויים וטחונים גס

1/2 כוס פירורי לחם

1 שן שום כתושה

2 כפות חומץ בן יין לבן

1/2 כפית סוכר

מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

1. מניחים את פילה הסלמון על מגש אפייה עם נייר אפייה.

2. מוודאים שאין עצמות בדג. (אם יש אז כמובן להוציא)

3. טוחנים את הסלק במעבד המזון ומוסיפים לו את האגוזים, החמאה ופירורי הלחם.

4. מתבלים את התערובת בחומץ, מלח, פלפל שחור ומעט סוכר (התערובת צריכה להיות מעט מתקתקה.

5. מורחים את התערובת על הפילה וצולים 15 דקות 180 מעלות.


הגשה

להגיש עם סלט עלי בייבי ונבטוטים

קישור לדף מוצר












 






  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000