חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  פילה סלמון אטלנטי


פילה סלמון אטלנטי פסקוביץ ברוטב טריאקי
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לפילה לסלמון אטלנטי :

טיגון עמוק, אידוי, אפייה, שליקה, גריל.

החומרים 
1 יח' פילה סלמון אטלנטי פסקוביץ

חתוך ל-4 מנות

70 גרם סוכר חום

80 מ"ל מים (1/3 כוס)

80 מ"ל רוטב סויה איכותי (1/3 כוס)

80 מ"ל חומץ טבעי 5% או חומץ אורז

1 כפית שמן שומשום

2 כפות שמן קנולה

1/4 זר כוסברה קצוצה (אופציונאלי לקישוט)


אופן ההכנה

1. מביאים לרתיחה בסיר קטן את המים, סויה, סוכר, חומץ ושמן שומשום.

2. במחבת נפרדת, מטגנים את נתחי הסלמון דקה מכל צד בשמן הקנולה.

3. מוסיפים את הרוטב החם וממשיכים בישול כ- 3 דקות.

4. מפזרים מעל כוסברה ומורידים מהאש.


טיפ:
ניתן להחליף את רוטב הטריאקי ברוטב טריאקי מוכן,

מומלץ לשדרג את הרוטב המוכן במעט שמן שומשום וחומץ.


הגשה

להגיש על מצע אורז לבן מעט דביק עם הרבה רוטב.


קישור לדף מוצר




















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000