חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  סלמון אלתית


סלמון אלתית פסקוביץ אפוי בלמון גראס וג'ינג'ר
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לסלמון אלתית :

אפייה, אידוי, עישון, צלייה, כבישה.

החומרים

2 ק"ג סלמון אלתית פסקוביץ

3 גבעולי למון גראס

50 גרם ג'ינג'ר פרוס דק

1/2 לימון פרוס דק

2 שיני שום קצוצות

4 כפות סויה מתוקה

1/2 כף מלח גס

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

נייר כסף

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל200 מעלות

2. חורצים את הדג לרוחבו בשני חריצים מכל צד

3. מורחים את הסלמון בסויה המתוקה, ממליחים ומפלפלים.

4. מערבבים בקערה את הלמון גראס, הג'ינג'ר, השום ופרוסות הלימון.

5. מכניסים לבטן הדג את התערובת

6. עוטפים את הדג בנייר כסף ומסדרים בתבנית אפייה או כלי חסין אש.

7. אופים בתנור למשך 20 דקות


הגשה

להגיש עם אורז לבן מתובל במעט חומץ אורז, מלח וסוכר.

(אורז סושי חם)

קישור לדף מוצר

 

 














 

  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000