חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  סטייק סלמון נורבגי


סטייק סלמון נורבגי פסקוביץ בעשבי תיבול
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לסטייק סלמון :
טי
גון מחבת, צלייה בגריל, אפייה, בישול ברוטב.

החומרים

4 סטייק סלמון נורבגי פסקוביץ מופשר

2 גבעולי רוזמרין

2 גבעולי קורנית (טימין)

4 עלי מרווה

1 שן שום כתושה

2 כפות שמן זית

מלח ים אטלנטי

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1. מערבבים את שמן הזית עם השום ומורחים על הסטייקים.

2. מניחים במקרר לשעה עם גבעולי הרוזמרין, הקורנית והמרווה

3. צולים את הסלמון 5 דקות מכל צד על גריל, תוך כדי תיבול במלח ים
אטלנטי ופלפל שחור.

4. מומלץ לשדרג את ניחוח הגריל ע"י הכנסת גבעולי הרוזמרין לגחלים בזמן הצלייה.
 

סלט עלי חסה בוינגרט חרדל

1/2 ראש חסה ערבית שטופה

1/2 ראש חסה אייסברג (עגולה)

1 שן שום כתושב

מיץ מחצי לימון

4 כפות שמן זית

1 כפית חרדל גרגירים

מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

1. קורעים את עלי החסה ומניחים בקערה

2. מערבבים את החרדל עם השום ומיץ הלימון

3. מערבבים פנימה את השמן תוך ערבוב מתמיד

4. מתבלים במעט מלח ופלפל

5. מערבבים עם החסות 2 דקות לפני הגשה.


הגשה

להגיש לצד סלט עלי חסה בוינגרט חרדל ולימון.

חשוב לתבל את הסלט רק 2 דקות לפני הגשה.

קישור לדף מוצר

 





























 

  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000