חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  סטייק סלמון טרואט


סטייק סלמון טראוט פסקוביץ ברוטב יין לבן וזעפרן
כשרות מתכון : חלבית
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לסטייק סלמון טראוט:
אפייה, גריל, צלייה, אידוי, במחבת, סושי.

החומרים

4 סטייק סלמון טראוט פסקוביץ

50 גרם חמאה מומסת

1 שן שום כתושה

1 בצל קצוץ דק

1/2 כוס יין לבן

1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)

קורט אגוז מוסקט טחון

מלח

פלפל שחור

1/2 גרם שיערות זעפרן טהור

אופן ההכנה

1. מחממים מחבת טפלון עם החמאה.

2. מטגנים את סטייק הסלמון טראוט 2 דקות מכל צד ומניחים על צלחת
במקום חמים.

3. מוסיפים למחבת 50 גרם חמאה נוספים ומטגנים את הבצל והשום עד
שהבצל הופך שקוף.

4. מוסיפים את היין ומצמצמים עד אידוי מוחלט.

5. יוצקים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.

6. מוסיפים את הזעפרן ומצמצמים את הרוטב עד שמסמיך.


הגשה

להגיש על צלחת עם רוטב הזעפרן מעל ותפוח אדמה אפוי בנייר כסף.

קישור לדף מוצר











  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000