foodie moodie ()

סטייק סלמון טראוט פסקוביץ ברוטב יין לבן וזעפרן

כשרות: חלבי
מנות: 4
זמן ההכנה: 60 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל
פלאנצ'ה

הרכיבים

  • 4 סטייק סלמון טראוט פסקוביץ
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 גרם שיערות זעפרן טהור

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת טפלון עם החמאה.
  2. מטגנים את סטייק הסלמון טראוט 2 דקות מכל צד ומניחים על צלחת
    במקום חמים.
  3. מוסיפים למחבת 50 גרם חמאה נוספים ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך שקוף.
  4. מוסיפים את היין ומצמצמים עד אידוי מוחלט.
  5. יוצקים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
  6. מוסיפים את הזעפרן ומצמצמים את הרוטב עד שמסמיך.

הצעת הגשה

להגיש על צלחת עם רוטב הזעפרן מעל ותפוח אדמה אפוי בנייר כסף.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות