חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  סטייק סלמון דל מר


סטייק סלמון דל מר פסקוביץ עם ריבת בצל
כשרות מתכון: חלבית
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לסטייק סלמון דל מר:
אפייה, גריל, צלייה, טיגון במחבת.

החומרים
4 סטייק סלמון דל מר פסקוביץ

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

5 בצלים סגולים קלופים ופרוסים דק

50 גרם חמאה

3/4 כוס חומץ בן יין אדום.

50 מ"ל רכז רימונים

50 מ"ל יין אדום.

אופן ההכנה

1. מורחים את סטייק הסלמון דל מר בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.

2. מחממים מחבת יציקה על אש בינונית וממיסים את החמאה.

3. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ- 5 דקות.

4. מוסיפים את החומץ, רכז רימונים ויין אדום ומביאים לרתיחה.

5. ממשיכים בישול עד צמצום מוחלט של הנוזלים ( בערך 10 דקות).

6. מחממים מחבת טפלון וצולים את הסטייקים 4 דקות על כל צד.


הגשה

להגיש את הדג ומעליו 2 כפות מרמלדת בצל.

ומבחר ירקות אנטיפסטי צלויים.

  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000