חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  פילה אמנון


פילה אמנון פסקוביץ עם צ'ימיצ'ורי
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לפילה אמנון:
צלייה, מחבת, טיגון עמוק, אידוי

החומרים

1 זר פטרוזיליה

2 שיני שום כתושות

½ בצל קצוץ

½ כוס שמן זית

½ כוס שמן קנולה

½ כוס חומץ לבן (5% טבעי)

1 כף סוכר

½ פלפל אדום (לא חריף) קצוץ דק

½ צ'ילי ירוק קצוץ


4 יח' פילה אמנון פסקוביץ בוואקום

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל


אופן ההכנה

1. קוצצים את הפטרוזיליה,

2. מוסיפים את השום והבצל

3. מוסיפים את הפלפל ומכסים בשמנים

4. מוסיפים את החומץ, הסוכר והצ'ילי

לפי הטעם יש אפשרות להמתיק מעט את המסה עם עוד סוכר ואף לעדן בעזרת מעט מים.

*מומלץ להכין את המסה מספר שעות מראש ואפילו לילה מראש.

5. מטגנים את הפילטים על מחבת טפלון עם 2 כפות שמן זית עד הזהבה.


הגשה

מניחים על צלחת שטוחה פילה אמנון פסקוביץ.

מניחים במרכזו 2 כפות צ'ימיצ'ורי.

ומגישים עם פלח לימון או ליים.

קישור לדף מוצר













 
















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000