חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  אמנון שלם


אמנון שלם פסקוביץ צלוי עם לימון כבוש ושום
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






לתשומת לב יש להזהר מסנפירים ועצמות שהדג מכיל.

שיטות בישול מומלצות לאמנון שלם:

אפייה, צלייה, מחבת, טיגון עמוק, אידוי

החומרים
2 דגי אמנון פסקוביץ שלמים

10 שיני שום שלמות

2 שיני שום כתושות

1 זר כוסברה קצוצה

1-2 פלפלים חריפים קצוצים (אפשר שלמים אם לא רוצים חריף מידי)

4 לימונים כבושים קטנים חצויים

4 כפות שמן זית

כמון, פפריקה, מלח, פלפל.

אופן ההכנה

1. מחממים מחבת טפלון עם 2 כפות שמן זית

2. מטגנים את השום השלם עד הזהבה, מוסיפים את השום הכתוש והפלפלים.

3. מוסיפים את הלימונים והכוסברה

4. מכבים את האש ומתבלים במעט פפריקה, 1/2 כפית כמון, מלח ופלפל.

5. מניחים את הדגים בתבנית אפייה ומפזרים עליהם את התערובת.

6. צולים בתנור שחומם מראש בטמפ' º200 למשך 15-20 דקות


הגשה
להגיש עם אורז עשיר בבצל, פטרוזיליה וכוסברה קצוצים.

קישור לדף מוצר



















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000