חיפוש
בשרים
MEATMAN קטלוג בשרים
טיפים ועצות בשר
בקרת איכות
כשרויות
מתכוני בשר
MEATMAN אודות
בשרים  >>  בקרת איכות

בקרת איכות

מוצרי בשר קפואים: איך שומרים על איכות המוצרים?

חברת חיים פסקוביץ ובניו בע"מ מאמינה ש יש טעם לאיכות  ולכן מקפידה על מספר גורמים בתהליכי הייבוא והשיווק שמבטיחים את טיב המוצרים שלה ואת השמירה על טעמם הנפלא.


 קירור והובלה

מוצרי דגים ובשר קפואים נפגמים ומאבדים מאיכותם אם לא נשמרים ברמת קירור של מינוס 18 מעלות מרגע ההקפאה ועד להפשרת המוצר טרם אכילתו. בפסקוביץ דואגים ומתחייבים לכך שמזמן ייצור הסחורה בחו"ל והקפאתה יתקיים תהליך מבוקר לשמירת הטמפרטורה הנדרשת עד לשיווק המוצר לנקודת המכירה.
בהתאם לכך, בקרת קירור בטכנולוגיות מתקדמות מיושמת בחדרי הקירור ובכל משאיות החברה.

 בקרת איכות, בדיקות מעבדה והשגחה וטרינרית

כל מוצר קפוא שמגיע לארץ עובר בדיקות מעבדה לצורך אישור ממשרד הבריאות, אישור ממשרד החקלאות ואישור רופא וטרינר.
כל המוצרים הקפואים שמגיעים מחו"ל (דגים ובשר) נבדקים לראשונה בנמלי ההגעה (באשדוד ובחיפה) ועוברים בדיקות וטרינריות ובדיקות מעבדה בהתאם לדרישות ולסוג המוצר.
 רק לאחר שהמוצרים נמצאו עומדים בתקן הם מועברים למרכז הלוגיסטי לצורך שיווק, שם עוברים בדיקות מעבדה נוספות על אלה של משרד הבריאות והחקלאות כדי להבטיח את טיב הסחורה ואיכותה.

בנוסף, יש השגחה צמודה של וטרינר המפקח לכל אורך התהליך שעוברים המוצרים מרגע הגעתם למרכז הלוגיסטי ועד להפצת הסחורה לחנויות ושיווק לצרכן.


 בחירת הספקים

בפסקוביץ מייבאים אך ורק ממפעלים המאושרים על ידי משרד הבריאות והחקלאות של ישראל; מפעלים בעלי אישור ייצוא לארצות אירופה ולארה"ב.

 
כל המוצרים עומדים בכללי הפיקוח המחמירים של ארגון "התג הירוק", תחת ההנחיות המקצועיות של מומחי התג הירוק.

  



  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000